Az oldal fejlesztés alatt áll. Egyes tartalmak még nem lesznek elérhetők!
Telefonos flottaváltás

Kedves Tagtársak!

 

A januárban lejáró eddigi flotta szerződés pótlására a NOE 2018 februárjában a Telenorral írt alá 3 éves megállapodást, mely alapján 2018 február 28-tól köthetnek szerződést a NOE tagjai. Magánszemély tagjaink a korábbi rend szerint kiadott igazolással, VAGY érvényes Tagkártyával köthetnek szolgáltatási szerződést. Egy tag nevén maximum 10 előfizetés lehet, ebből 1 lehet Telenor más csomagjából átvitt. Mind az egyesületi, mind a magánszemély "Telenor NOE flotta" tagok ingyen hívhatják egymást, de a korábbi szolgáltató, Vodafone előfizetőket nem. (A tagegyesületek számára elérhető, "céges" csomagról külön adunk tájékoztatást)

 

Más szolgáltatótól való hordozás, ha nincs fennálló készülék, vagy tarifa húség, indítható és intézhető a Telenornál. Arra is figyelni kell, hogy ne legyen kifizetetlen számla. A számhordozás menetét a www.telenor.hu/ugyintezes/tudnivalok/szamhordozas oldal tartalmazza. (természetesen valamelyik "NOE" csomagot kell választani).

A meglévő, másik szolgáltatótól vásárolt készülékek hálózati korlátozását csak az a szolgáltató oldhatja fel, aki rátette, de 2 év után ingyenesen kell azt megtennie.

 

A Telenor március végig a NOE flottába újonnan belépőknek 25,000Ft kedvezményt ajánl a 2 éves hűséggel vásárolt új készülékek árából. (A két NOE csomag kondícióit és a készülék akció részleteit a mellékelt szórólap tartalmazza, de a csomagok kondícióit a levél végén is megtaláljátok. Érdemes megfontolni a szolgáltatóktól "húséggel" történő készülék vásárlást, mérlegelve, hogy a vállalt időszak alatt csak költségekkel szüntethető meg az előfizetés. A készülék árlista innen letölthető: www.telenor.hu/upload/letoltes/arlista/dolgozoi_NGEP/telenor_dolgozoi_arlista_20180215.pdf )

 

Üdvözlettel

 

NOE titkárság

 

"NOE 1" csomag: 1,431Ft/hó 60perc belföld lebeszélhető, utána 12,7Ft percdíj. Számlázás 1mp alapú

+ 1,5Gb (elfogyás esetén lassított)* internet benne. Helyette lehet nagyobbat kérni (pld 3Gb +484Ft; 10Gb és korlátlan böngészés és email +1,811Ft)

+ Első 20 hálózatba küldött SMS ingyenes, utána 25,4Ft/sms

Elő van írva e-Komfort csomag használata (elektronikus számla; befizetés átutalással vagy bankkártyával elektronikus felületen, v. csoportos beszedés, v ATM-en keresztül fizetve, határidőre) és ha ez nem teljesül, akkor türelmi idő után + 300Ft/hó.

 

"NOE Korlátlan" csomag: 5,979Ft/hó (beszéd belföldre korlátlan

+ 3Gb (elfogyás esetén lassított)* internet benne. Helyette lehet "Dolgozói Hipernet 21" > 10Gb és korlátlan böngészés és email + 1,327Ft

+ Első 50 belföldi SMS ingyenes, utána  25,4Ft/sms

Elő van írva e-Komfort csomag használata, nem teljesítés esetén türelmi idő után + 1,000Ft/hó.

 

* az internet keret 80% és 100 %-nál is küldenek SMS-t. (+ A MyTelenor-ra lehet regisztrálni a tulajdonosoknak és a webes felületen minden adat követhető)
Csatolt fájlok:

Telenor Flotta