Az oldal fejlesztés alatt áll. Egyes tartalmak még nem lesznek elérhetők!
ÁGA-BOGÁSOK SZENTENDRÉN

Kedves Családok!


2019 szeptember 14-én lezajlott a NOE Őszi Találkozója Szentendrén, a Skanzenben.  Az egyesületből több családunk látogatott el erre a rendezvényre. Voltak akik autóval érkeztek, voltak, akik a közös busszal történő utazást részesítették előnyben.  Minden esetre a résztvevő családok nagyon jól érezték magukat az egész napos rendezvényen. Az idő gyönyörű volt, a látnivaló rengeteg.  A Skanzen 64 hektáron terül el, melyet lehetetlen egy nap alatt végigjárni.  
A NOE ismét kitett magáért. Közel 4000 fővel regisztráltak a nagycsaládosok a mai napra. Kedvezményesen lehetett kisvonatozni, több állomáshelyen kézműveskedni. Több nagycsaládos autómárka képviseltette magát. A fő attrakció mégis az öt esküvő volt, melyet pályázat útján nyert el 5 fiatal pár, akik a rendezvényen, az Amfiteátrumban a szentendrei anyakönyvvezető  és a nagy közönség előtt mondhatták ki a boldogító igent.  Az öt esküvő számunkra azért is rendkívüli, mert egyik tagcsaládunk Rácz József és Rácz Katalin lánya is itt mondhatta ki a boldogító igent.
A résztvevő családok ezúton köszönik a lehetőséget a busszal történő utazásra.  Sokak számára ez a rendezvény bár közel van Érdhez, mégis elérhetetlen lett volna enélkül.

Üdvözlettel,

Rába Mónika