Az oldal fejlesztés alatt áll. Egyes tartalmak még nem lesznek elérhetők!
Ága-Bogák a Sobri Jóska élményparkban


Tagcsaládjaink a NOE-nek köszönhetően előzetes regisztrációval kedvezményes jegyekkel vehették birtokukba egy napra a parkot. Ráadásul az odautazás miatt sem kellett senkinek aggódni, mivel Egyesületünk ehhez buszt biztosított. 

Az időjárás tökéletes, nem túl meleg, de ahhoz bőven elég, hogy a park vízi létesítményeit is élvezhessük. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták elfoglaltságukat egész napra, ismerkedhettek egymással és más régiók, egyesületek tagcsaládjaival. 

Kicsiknek elektromos kisautók, kalandvár, különbnél különb játszóterek, légvárak, trambulin, vízi gömb... mindenkinek vízfánk, vízi akadálypályák, vízibiciklik, csónak-ugratás :D , bob-pálya, falmászás.... és természetesen a különböző nehézségű drótkötélpályák, melyeket minden karszalagos három órán keresztül használhatott. Külön díjért a legbátrabbak kipróbálhatták a "repülést" is a megazipline pályán.

A történethez tartozik az is, hogy sajnos egyik anyukánknak sérülése miatt a vártnál kalandosabbra sikerült a nap. Autóval érkező tagcsaládunk gondolkozás nélkül megváltoztatta tervezett programját és orvoshoz, majd vizsgálatok, hosszas várakozás, gipszelés után órák múlva hazajuttatta. 

https://www.bakonyikalandpark.hu/

Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Kedves Szervezők!

nagyon szépen  köszönjük a kirándulás megszervezését, a kedvességet és a segítőkészséget, a kérdések, problémák adott rugalmas megoldását.  

Egyesületünk által (Ágaboga) az érdi családoknak biztosított ingyenes busz is nagyban hozzá járult ahoz, hogy részt tudtunk venni.

Nagyon örülünk, hogy eljuthattunk a kalandparkba... még sosem voltunk hasonló helyen de remek program  volt: kicsik-nagyok egyaránt megtalálták a számításukat, s az is jó volt, hogy sok játékot -korosztálytól függetlenül - együtt lehetett játszani.

Köszönettel:
Horváth család, Érd